Politie start onderzoek na schietincident

Normal politiehond
Afbeelding: Politie

Arnhem - De politie is een onderzoek gestart na een melding van een schietincident op de Riethorsterstraat. Het is niet bekend of bij dit incident iemand gewond is geraakt.

In de nacht van maandag op dinsdag 22 oktober meldde een buurtbewoner rond 00.30-uur dat hij knallen had gehoord en dat hij een auto had zien wegrijden.

Aan de hand van getuigenverklaringen troffen agenten n de 2e Spijkerdwarsstraat een auto aan die mogelijk betrokken was bij het incident. Ook troffen zij enkele kogelhulzen aan. Er werden geen personen aangetroffen. Het is niet bekend of bij dit incident iemand gewond is geraakt.

De auto en de kogelhulzen zijn voor verder sporenonderzoek in beslaggenomen.

Getuige?

Hebt u iets gezien of gehoord dat met het schietincident te maken kan hebben, maar dit nog niet met de politie gedeeld? Of hebt u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0900-7000.

Adverteren op Arnhemmertje.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Arnhemmertje.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Arnhem
01:36

17° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief