Aanhouding met verzet: verdachte neergeschoten in Rheden

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Tijdens een aanhouding van een verdachte in een pand aan de Snippendaalseweg in Rheden is geschoten. De man had zich verschanst in het pand. De politie was daar vanmorgen ter ondersteuning van een deurwaarder.

De verdachte werkte niet mee aan het verzoek van de deurwaarder het pand te verlaten. Er werd met enkele molotovcocktails naar de deurwaarder en de aanwezige agenten gegooid.

Dreigende situatie

Vanwege de dreigende situatie is het arrestatieteam opgeroepen. Eenmaal in het pand gaf de verdachte zich niet over. De situatie was zo dreigend dat de verdachte is neergeschoten. De man is daarbij gewond geraakt aan zijn benen en een hand en is naar het ziekenhuis over gebracht. Ook is een lid van het arrestatieteam gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Verder onderzoek

In verband met het schieten op de verdachte wordt een rijksrecherche onderzoek ingesteld. De verdachte is aangehouden en zal worden verhoord.

Adverteren op Arnhemmertje.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Arnhemmertje.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Arnhem
23:38

17° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief