Explosie in Arnhemse woning: politie zoekt getuigen

7 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar getuigen van een explosie in een woning aan het Schepen van Doorninckpad in Arnhem. De explosie, mogelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk, vond plaats op maandag 16 oktober rond 16:00 uur. Hoewel er mensen in de woning aanwezig waren op het moment van de explosie, raakte er niemand gewond.

Oproep tot informatie

Alle informatie, hoe klein het ook lijkt, is welkom. Dat geldt ook nadrukkelijk voor beeldmateriaal. Als je iets hebt gezien of gehoord, of meer informatie hebt over een mogelijk motief of de dader(s), vraagt de politie je om dit te melden.

Geen aanhoudingen

De politie heeft de zaak in onderzoek, maar tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht. De dader(s) hebben een groot risico genomen door een explosie te veroorzaken terwijl er mensen in de woning aanwezig waren.

Getuigenoproep

Was je op maandag 16 oktober rond 16:00 uur op of rond het Schepen van Doorninckpad en heb je iets gezien of gehoord? Heb je meer informatie over een mogelijk motief of weet je wie erachter zit? Of heb je camerabeelden? De politie hoort het graag. Je kunt je tips doorgeven via een tipformulier.