Oproep getuige incident Korenmarkt Arnhem

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

In Arnhem op de Korenmarkt heeft op 28 december een incident plaatsgevonden in een uitgaansgelegenheid, waarbij één persoon gewond raakte na een opstootje. De politie is op zoek naar een belangrijke getuige van dit voorval.

Incident

Het incident vond plaats in de nacht van 27 op 28 december. Kort voor 03.00 uur kregen twee bargasten bij de uitgang ruzie met elkaar. Eén van hen werd met een glas in zijn nek gestoken. Kort daarna heeft de politie een verdachte aangehouden.

Gezochte getuige

Voor een meer compleet beeld van de gebeurtenissen is de politie op zoek naar een specifieke getuige. Dit betreft een jongeman met krullend haar die het voorval zag gebeuren en beide partijen uit elkaar haalde. De jongeman droeg een shirt met op de achterzijde een groot Nike-logo. Hij wordt nergens van verdacht, maar de politie zou hem graag een paar vragen willen stellen over wat hij heeft zien gebeuren.

Contact opnemen

Als u deze jongeman bent of kent, wordt u verzocht contact op te nemen. Er zijn ook bewegende beelden van de getuige te zien in het opsporingsprogramma Plaats Delict.

Tips over deze zaak kunnen worden doorgegeven via het tipformulier. Er is ook een gratis tiplijn beschikbaar op 0800-6070. Voor degene die liever anoniem blijft, kan Meld Misdaad Anoniem bereikt worden op 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en is niet van de politie. Er hoeven geen persoonlijke gegevens achtergelaten te worden en informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de tipgever te herleiden valt.