Overval op McDonalds in Arnhem

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

De McDonalds aan de Kronenburgpassage in Arnhem is overvallen op zaterdag 30 december. De overval vond plaats rond 18.30 uur.

Beschrijving van de gebeurtenis

Volgens de beschrijving kwam de overvaller het restaurant binnen en liep meteen naar de kassa. Hij bedreigde de medewerkster met een wapen, gaf haar een plastic tas en eiste dat zij die tas vulde met briefgeld. De man was zeer agressief, hij schreeuwde naar de medewerkster en zette zijn wapen tegen haar hoofd. Hierna ging hij er vandoor met het geld.

Signalement van de overvaller

De overvaller is een donker getinte man met donker kroeshaar. Hij had een zwarte capuchon over zijn hoofd en droeg een wit mondkapje. Hij was gekleed in een beige jas van het merk Malelions, type M2-AW22-11.

Oproep voor tips

Als je de overvaller herkent aan zijn signalement, zijn kleding of manier van bewegen, of als je informatie hebt over deze overval, wordt je gevraagd dit te melden. Je kunt een tip geven via een tipformulier of door te bellen naar een gratis tiplijn. Als je liever anoniem blijft, kun je je informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.