Overval op Snackbar in Arnhem

3 maanden geleden gepubliceerd

Op 22 december 2023 werd er een overval gepleegd op een cafetaria aan de Schaapsdrift in Arnhem. De overvaller, die niets heeft buitgemaakt, is nog niet geïdentificeerd en de zoektocht naar hem gaat nog steeds door.

Omschrijving van de overval

De overvaller kwam rond 21.15 uur te voet bij de snackbar aan. Hij droeg een paraplu die hij vlak voor binnenkomst weggooide. Bij binnenkomst richtte hij meteen een wapen op een medewerker en eiste geld. Opmerkelijk was dat hij een nerveuze indruk maakte.

De medewerker antwoordde dat er geen geld was. Hierop maakte de overvaller meteen rechtsomkeert en liep scheldend de zaak uit.

Beschrijving van de overvaller

De man was volledig in het zwart gekleed en droeg een soort sjaal voor zijn mond. Hij heeft een normaal postuur, een lichte huidskleur en is naar schatting 1.70 à 1.75 meter lang.

Oproep voor tips

Hoewel de overvaller niets heeft buitgemaakt, is het belangrijk om te weten wie hij is om te voorkomen dat hij het nog eens probeert. Daarom wordt er een beroep gedaan op iedereen die mogelijk informatie heeft over deze overval of deze persoon.

Er is een tipformulier beschikbaar voor diegenen die informatie willen delen. Voor degenen die liever anoniem blijven, is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar geen persoonlijke gegevens achtergelaten hoeven te worden.