Politie zoekt getuigen van overval in Arnhem

Normal politie

Arnhem - Op vrijdag 21 februari rond 21:15 uur hebben twee mannen een overval gepleegd op een snackbar aan het Schuttersbergplein. Tijdens de overval is een medewerkster gewond geraakt. De twee zijn daarna vermoedelijk in de richting van de Sperwerstraat vertrokken. Ze zijn mogelijk in een zwarte auto gestapt en weggereden.

Beiden hadden een blanke huidskleur en droegen donkere kleding met bivakmutsen. Ze hadden allebei een mes bij zich waar ze mee dreigden omdat ze geld wilden. Er is niet mee gestoken. Verder viel op dat de verdachten erg lang waren en dat ze een slank en atletisch postuur hadden.

Getuigen gezocht

Wij zijn bezig met een onderzoek omdat we willen weten wie dit gedaan hebben. Zo zijn we onder andere op zoek naar bewakingsbeelden en getuigen. Hier kunnen we uw hulp dus goed bij gebruiken. Heeft u voor of tijdens de overval iets opvallends gezien, bijvoorbeeld die zwarte auto waar de verdachten in zouden zijn gevlucht? Of misschien heeft u wel (bewakings)beelden van rond dit tijdstip? Alle beetjes informatie kunnen ons helpen. Tips kunt u doorgeven via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt tips ook doorgeven via politie.nl. Hier kunt u ook beelden uploaden. 

2020082113 JS

Adverteren op Arnhemmertje.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Arnhemmertje.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Arnhem
17:46

17° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief