Vermoedelijk drugsafval gedumpt aan Schelmseweg

Normal afzetlint gebruikt bij een afzetting van een pd
Afbeelding: Politie

Arnhem - In Arnhem heeft de politie vanochtend vroeg twee vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden aan de Schelmseweg. Het gaat om 1000-liter vaten, uit één van de vaten stroomde afval weg. Er is een onderzoek gestart en we zoeken getuigen die iets gezien hebben.

Het gaat om een terrein van de veiligheidsregio, waar een medewerker de vaten vanochtend vond. De politie kwam ter plaatse om onderzoek naar sporen te doen. Het is nog onbekend wanneer de vaten precies zijn gedumpt op het terrein tegenover begraafplaats Moscowa. Wie heeft er tussen woensdagavond en donderdagochtend 24 oktober iets opvallends gezien aan de Schelmseweg? Bel vandaag nog de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uit onderzoek moet nog blijken wat er precies in de vaten zat. Ervaring leert dat er regelmatig op deze manier afval uit drugslaboratoria wordt gedumpt.

Adverteren op Arnhemmertje.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Arnhemmertje.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Arnhem
23:59

17° C

Zwaarbewolkt

2.24 km/h

79%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief